Call of Duty: Modern Warfare 3 - Multiplayer

De Multiplayer

De 'Spec-Ops' Mode is een geweldige uitdaging omtrent het aangaan van vuurgevechten. Echter ligt de meest extreme uitdaging van 'Modern Warfare 3' in de Multiplayer'. Hierin neem jij het op tegen de gehele Online Community van 'Modern Warfare 3' en test je als het ware jouw vaardigheden tegenover andere spelers.

De actie omtrent de Multiplayer van 'Modern Warfare 3' zal onmiddellijk vertrouwd aanvoelen bij spelers van het genre. De snelle actie en de te verdienen 'Experience-Points' zijn weer net zo verslavend en spannend als altijd. Door aanpassingen te hebben gemaakt aan de interface van je 'Loud-Out' kun je nog meer genieten van het spel. Ook zijn relevante uitdagingen en dergelijke bonussen die je kunt behalen op fenomenale wijze geoptimaliseerd.

Er zijn in totaal zestien nieuwe 'Maps' waaruit je kunt kiezen. Op iedere 'Map' kunnen de spelers een keuze maken uit de twee nieuwe opties, namelijk; Kill Confirmed en Team Defender. 'Kill Confirmed' is als het ware een Team-Deathmatch Mode met daarin een cruciaal element toegevoegd. Het is de bedoeling nadat je een vijand heb gedood, zijn 'Dogtag' op te rapen. Dit zozeer van belang als het doden van je vijand zelf. Als namelijk één van je tegenstanders de 'Dogtag' weet op te rapen zal jou 'Kill' worden ontkend. 'Team Defender' is als het ware een soort 'Capture the Flag' waar het de bedoeling is om de vlag zo lang mogelijk vast te houden. Jouw team zal je moeten beschermen, waar je tegenstanders de vlag zullen proberen af te pakken. Het team dat de vlag het langst weet vast te houden wint de ronde.

De 'Killstreak-Rewards' zijn uitermate aangepast in drie nieuwe pakketten, de zogenaamde 'Stike Packages'. Deze bestaan uit 'Assault Strike Package', 'Support Strike Package' en de 'Specialist Strike Package'. De Assault Strike Package is meer gericht op het doden van je tegenstanders, de Support Strike Package bestaat uit apparatuur om je team mee te ondersteunen en de Specialist Strike Package bestaat uit het vrijspelen van 'Perks'. Als je twee 'Kills' hebt word er één dergelijke 'Perk' vrijgespeeld, bij vier 'Kills' weer één, bij zes 'Kills' weer één en bij acht 'Kills' worden alle 'Perks' geactiveerd.

Wat voor innovatieve aanpassingen er in de toekomst van 'Modern Warfare 3' ook zullen komen. De competitieve Multiplayer geeft je nog steeds dezelfde voldoening die je krijgt bij het spelen ervan. Dit is simpelweg één van de beste Online Multiplayer Shooters die er op de dag van vandaag te verkrijgen is en speelt als een ratelend gokkasten spel dat helemaal leeg loopt!

Tot slot

'Call of Duty: Modern Warfare 3' neemt de fenomenale serie naar een nieuw hoogtepunt. Ondanks dat MW3 gebruik maakt van dezelfde Enige als 'Black Ops' weet het grafisch toch magnifieke effecten naar voren te brengen. De 'Multiplayer' is verreweg de beste ooit gemaakt met meer functies, nieuwe modes, nieuwe 'Maps' en nieuwe manieren om met anderen te communiceren via Call of Duty Elite. Door vernieuwing van de 'Spec-Ops Mode' is het totaalpakket van MW3 compleet en is de replay-waarde zeer hoog te noemen. Kortom, een ''Must-Have'' omtrent first-person-shooter liefhebbers.